235/75R15 109T XL FR Continental VikingContact 6 SUV

141,00 kpl
Sarjahinta: 564,00€

C
F
72

Varastotuote, Tuotteella toimitusaika:

3-4 arkipäivää

Valitse asennuspalvelu

Asennuspalvelut: (Huom. hinnat kappale hintoja!)

Moninkertainen testimenestyjä. Erinomainen valinta henkilöautojen kitkarenkaaksi. Optimoitu pitkittäis- ja sivuttaispito lumella ja jäällä. Vakaa ajettavuus ja hyvät käsittelyominaisuudet myös asfaltilla. Suunniteltu tukemaan ajonhallintajärjestelmien toimintaa. Lyhyet jarrutusmatkat kaikissa olosuhteissa. Kumiseos, joka säilyttää turvallisuusominaisuutensa renkaan käyttöiän loppuun asti.

Edeltäjäänsä, viisinkertaiseen TM-talvirengastestin voittajaan, ContiVikingContact 5:seen verrattuna renkaassa on noin neljännes enemmän lamellileikkauksia. Uuden kulutuspintageometrian ansiosta rengas on kuitenkin rakenteellisesti edeltäjäänsä jäykempi. Jämäkkä rakenne takaa suuntavakaan ajettavuuden, erinomaiset käsittelyominaisuudet ja lyhyet jarrutusmatkat.

ContiVikingContact™ 6 -renkaan suorituskyky perustuu epäsymmetriseen pintakuviointiin ja tukevaan rakenteeseen. Epäsymmetrisen pintakuvioinnin ansiosta kulutuspinnan eri alueilla pystytään käyttämään erilaisia teknisiä ratkaisuja ja näin optimoimaan pito vastaamaan erilaisia ajotilanteita.

 

  • Lyhyemmät jarrutusmatkat sekä jäällä että kuivalla ja märällä asfaltilla
  • Erinomainen pito sekä jäällä, että lumella
  • Vakaa ajettavuus ja erinomaiset käsitelyominaisuudet myös kuivalla asfaltilla
  • Parantunut vierinvastus
Paino 100 kg
Leveys

Profiili

Vannekoko

Rengas tyyppi

Kitkarengas

Uusi/Käytetty

Uusi

Arviot


Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “235/75R15 109T XL FR Continental VikingContact 6 SUV”