Rengasmarket-leasing -palvelu tarjoaa työsuhdeautoilijoille autoilun helppoutta kaikissa renkaisiin, vanteisiin ja niiden säilytyspalveluihin liittyvissä asioissa.

Toimimme yhteistyössä Drivalia Lease Finland Oy:n, Secto Automotive Oy:n, Fleet Innovationin, Järvileasingin kanssa. 

Renkaiden kausivaihdot, säilytys, sekä renkaiden uusintaohje

Mikäli et ole varma kuuluvatko rengaspalvelut sopimukseesi, varmistathan asian yrityksesi autovastaavalta tai asiakaspalvelusta. (yhteystiedot alempana)

Leasing-yhtiöiden omistamissa ja hallinnoimissa autoissa käytetään ensisijaisesti merkkirenkaita Continental, Michelin, Goodyear, Nokian, Pirelli, Yokohama sekä Nordman.

Leasing autojen renkaanvaihto-ohjeet perustuvat tutkittuun tietoon renkaan kulutuspinnan vaikutuksesta ajamisen turvallisuuteen.

Uusintarajat:

  • kesärenkaat ja talvirenkaat (nasta) 4 mm
  • kitkarenkaat 5 mm

Kun renkaiden vaihto on ajankohtainen, ota yhteyttä meihin, tarkistamme renkaiden kunnon ja pyydämme laskutusluvan sinun Leasing-yhtiöltä

Renkaiden rikkoutumisesta tai väärästä käytöstä johtuvat uusinnat eivät sisälly leasingsopimukseen.

020 792 4300
asiakaspalvelu@secto.fi

0207 420 800
info@leaseplan.fi

0207 290 200
asiakaspalvelu@jarvileasing.fi

09 6898 8460
Info@fleet.fi

Tarkista säännöllisesti rengaspaineet

Liian alhainen rengaspaine vaikeuttaa auton hallittavuutta ja lisää vierintävastusta merkittävästi. Tarkista rengaspaineet vähintään kerran kuukaudessa kylmistä renkaista ennen pitkää ajoa. Löydät ilmanpainesuositukset eri kuormitustilanteisiin auton ohjekirjasta tai polttoaineluukusta. Muista tarkistaa säännöllisesti myös vararenkaan ilmanpaine.

Tarkkaile urasyvyyksiä

Tarkkaile renkaittesi kulumista säännöllisesti kuukausittain rengaspaineiden mittauksen yhteydessä. Voit tarkistaa urasyvyyden silmämääräisesti tai sopivalla apuvälineellä. Kesärenkaiden miniurasyvyys on lain mukaan 1,6 mm ja talvirenkaiden 3,0 mm. Turvasuositus kesärenkaille on kuitenkin vähintään 3 mm ja talvirenkaille 5 mm.