Tuulilasin korjaus ja vaihto

Nykyiset tuulilasit ovat ns. liimalaseja, jotka ovat osa korin kantavaa rakennetta. Ne halkeavat pienestäkin “kiveniskemästä” ennenmmin tai myöhemmin.

80% tuulilasivaurioista voidaan korjata, jos toimit ajoissa.

Jos saat kiveniskelmän, suojaa se heti teipillä ja tule mahdollisimman nopeasti korjaukseen!

Voit säästää aikaa ja satoja euroja.   

Alle 30mm kiveniskemän korjauksille annamme 2 vuoden takuun.

Yhteen kiveniskemän korjaukseen kuluu yleisimmin 20-30 min. aikaa. Tuulilasin vaihdossa pitää varautua siihen että auto on korjaamolla koko päivän: auto tuodaan aamulla ja se on noudettavissa iltapäivällä.

 

 

 

Kuulumme GlassDrive ketjuun ja käytämme pääasiassa Saint-Gobain Sekurit tuotemerkin ja muiden eurooppalaisten valmistajien laseja. Saint-Gobain Sekurit on ranskalainen autoteollisuuden tuulilasien valmistaja. Se tunnetaan laadukkaista ja uraauurtavista tuotteistaan, joita se valmistaa kaikkiin ajoneuvotyyppeihin.

Glassdriven toiminnan ydin: alkuperäisen laadun tarjoaminen sinulle
Miksi valitsemme Saint-Gobain Sekuritin ensimmäisenä? Koska se takaa, että tuotteet ovat yhtä laadukkaita kuin alkuperäisosat, ja näin asentajamme voivat tehdä asennuksen huipputarkasti.

Miksi autonvalmistajat valitsevat Saint-Gobain Sekuritin? Koska tämä Saint-Gobain-konsernin eli autoteollisuuden lasiratkaisujen maailmanlaajuisen johtajan ranskalaistuotemerkki on ollut niiden käytössä jo autolla ajamisen alkuajoista lähtien. Saint-Gobain Sekurit ei ole missään vaiheessa lakannut kehittämästä innovaatioita ja tarjoamasta ajoneuvoihin mahdollisimman laadukkaita tuulilaseja:

  • Innovointi: Saint-Gobain Sekurit tekee yhteistyötä autonvalmistajien lisäksi myös ilmailu- ja rautatieteollisuuden sekä panssariajoneuvojen valmistajien kanssa.
  • Tuotemerkki tunnetaan luovuudestaan ja jatkuvasta innovoinnistaan.
    Luottamus: Saint-Gobain Sekurit tunnetaan myös prosessiensa luotettavuudesta ja tuotantonsa tasaisesta laadusta.
  • Saint-Gobain Sekuritilla on ympäri maailmaa 25 valmistuslaitosta, joiden avulla se varmistaa asiakkailleen erinomaisen saatavuuden ja joustavuuden.
  • Asiantuntemus: Sekurit Servicen tehtävänä on löytää oikea varaosa nopeasti, toimittaa se ripeästi, ja tarjota asennusta varten kaikki tarvittava.
  • Juuri tästä syystä Saint-Gobainin brändi yhdistetään vahvasti asiantuntemukseen.

 

 

Iskemänkorjaus alk. 52€

 

Asennamme myös uusia tuulilaseja – Kysy tarjous omaan autoosi!

Käytämme IHD-Glasin toimittamia tuulilaseja jotka ovat laadultaan alkuperäisiä vastaavia autolaseja.

 

Tuulilasivakuutus (miten toimia):

Kiveniskemän sattuessa tai lasin haljetessa soita omaan vakuutusyhtiöösi ja kerro heille tapahtuneesta jolloin saat vahinkotunnuksen.

Soita ja varaa aika iskemän korjaukseen tai lasinvaihtoon.

Kun tuot auton korjaukseen ilmoita henkilökunnalle että korjaus/vaihto menee vakuutuksesta sekä seuraavat tiedot: vakuutusyhtiön nimi ja konttori, vakuutuksen ottajan nimi, auton rekisterinumero, vahinkotunnus ja mahdollisen omavastuuden osuus.

Mahdollinen omavastuuosuus maksetaan myymälässä ja loppusumman me laskutamme vakuutusyhtiöltä.

Iskemänkorjauksessa ei yleisimmin ole omavastuuosuutta, lasinvaihdoissa yleisimmin 150-200€.