Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 01.04.2013 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Turun Seudun Rengas ja Tarvike Oy, y-tunnus 1480185-3. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteessa www.rengasjatarvike.com ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

• viitenumeron
• laskun loppusumman

Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

Verkkopankit:

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun Paytrail  Oyj (2122839-7) toteuttaa yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Kuluttajan kannalta palvelu toimii täsmälleen perinteisen verkkomaksamisen tavoin.

Toimitustavat ja toimituskulut

Toimitamme tilaukset Matkahuollon välityksellä tai voit noutaa ne veloituksetta toimipisteestämme Turusta. Voit myös ostaa asennuspalvelun ja käydä asennettumassa renkaat toimipisteesämme turussa. Jos valitset asennuksen tilaa asennusaika sähköpostilla tai puhelimella. Jos haluat tuotteesi toimitettuna tarvitsemme puhelinnumeron. Valintasi mukaan Matkahuolto toimittaa tilaamasi tuotteet joka antamaasi osoitteeseen (Jakopaketti) tai lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen (Bussipaketti).

Maatalous renkaiden toimituksissa matkahuolto saatetaan korvata toisella
kuriirilla koosta ja toimittajasta riippuen. Mikäli maatalousrenkaita tilataan
yhdessä muiden tuotteiden kanssa, tuotteet saattavat tulla useassa eri paketissa
ja mahdollisesti eri päivinä.

Toimitustapa vaihtoehdot:

 • Nouto 0€
 • Lähipaketti 8€ (pientuotteet)
 • Matkahuollon Bussipaketti: 1-4 kpl =  10€/kappale, 5-14 kpl = 7,5€/kpl (renkaat, vanteet, pienkonerenkaat ja pienet maatalousrenkaat)
 • Matkahuollon Jakopaketti: 1-4 kpl = 12,5€/kappale, 5-14 kpl = 10€/kpl (renkaat, vanteet, pienkonerenkaat ja pienet maatalousrenkaat)
 • Isot maatalous renkaat 0€

 

Renkaiden hinnat sisältävät kierrätysmaksun:

 • Henkilö- ja pakettiautojen renkaat 1,74€ / rengas.
 • Mopon, skootterin ja moottoripyörän renkaat 1,56€ / rengas
 • Teollisuusrenkaat >15″ 8,54€ / rengas
 • Traktorin vapaasti pyörivät eturenkaat, traktorin perävaunun renkaat,pienlaitteet, mönkijät ja teollisuus renkaat 2,22€ / rengas
 • Maatalousrenkaat <20″ 4,75€ / rengas
 • Maatalousrenkaat >20″ 10,71€ / rengas
 • Työ- ja metsäkonerenkaat <300 kg 17,03€ / rengas
 • Pinnoitetut henkilöauton renkaat 0,0€ / rengas

Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24%

Toimitusaika

Tyypillinen varastotuotteen toimitusaika on 2-5 vuorokautta tilauksen jättämisestä (yleisimmin 2-4 päivää). Poikkeuksena tilaus tuotteet joissa toimitusaika tuotteesta riipuen 3-14 päivää. Jos tuotteessa on luvattua pidempi toimitusaika ilmoitamme heti tilauksen saatuamme jolloin on mahdollisuus perua kauppa.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Mikäli tilattu rengas on asennettu vanteelle tai tilatuille vanteille on asennettu renkaat, Turun Seudun Rengas Ja Tarvike Oy ei ole enää velvollinen ottamaan niitä takaisin vaan ne lasketaan jo käyttöön otetuiksi.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

Tilausnumero, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi, pankkitilinumerosi sekä kopio Rengas ja Tarvike Oy:n tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:

Rengas ja Tarvike Oy
Kärsämäentie 5
20300 Turku

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen ja vastaanoton käsittelyn jälkeen.

Asiakas vastaa palautuksesta syntyvistä kuluista.

Palautus täytyy hoitaa toimipisteeseen perille asti. Ei esimerkiksi matkahuollon pisteeseen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi sähköpostilla tai soittamalla.

Tuotteiden ja palveluiden takuu

Erikoisvanteilla on yhden (1) – viiden (5) vuoden takuu osto päivästä lukien. Takuu on vannemalli kohtainen. Renkailla on yhden (1) – kolmen (3) vuoden takuu ostopäivästä tai viisi (5) vuotta valmistuksesta. Takuu kattaa mahdolliset materiaali- ja valmistusviat.

Viallisen tuotteen tai palvelun aiheuttamia välillisiä ja/tai välittömiä kustannuksia ei korvata.

Hinta- ja saldovirheet

Pidätämme oikeuden peruuttaa tilaus, jos tuotetta ei virheen vuoksi löydy tilattua määrää, tai tuotteen hinnan ollessa selkeästi virheellinen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Antamasi henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Rengas ja Tarvike Oy:n asiakasrekisteriin. Rengas ja Tarvike Oy ei luovuta tietojasi ulkopuolisille mutta tietoja voidaan käyttää Rengas ja Tarvike Oy:n suoramarkkinoinnissa.

Sinulla on oikeus tarkistaa itseäsi koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan lähettämällä pyynnön sähköpostilla Rengas ja tarvike Oy:lle