TEKSTIILIPESURIN VUOKRAEHDOT

Vuokratakseen Kärscher Puzzi 8/1 C tekstiilipesuri-painehuuhtelukonetta on asiakkaan hyväksyttävä nämä vuokraehdot.

Yleistä

Tekstiilipesuria vuokaa Turun Seudun Rengas ja Tarvike Oy, y-tunnus 1480185-3. Vuokraamme tekstiilipesuria täysi-ikäisille yksityishenkilöille, sekä yrityksille Suomeen. Vuokranantaja omistaa vuokrattavat tuotteet.

 

Hinta

Vuokraushinta vuorokaudelle on 35€ ja viikonlopuille 70€ (hinnat sis. alv. 24%)

 

Varaaminen, Nouto ja palautus:

Varauksen voi suorittaa nettiajanvarauksen kautta www.rengasjatarvike.com sivujen kautta, soittamalla taikka suoraan myymälästä. Nouto tapahtuu myymälästä, osoitteesta: Kärsämäentie 5, 20300 Turku. Vuokra maksetaan noudon yhteydessä.

 

Vuorokausi vuokra: (Maanantai – Torstai)

Laitteen voi noutaa vuokran alkamispäivänä klo. 9.00 – 17.00 välisenä aikana. Ja laite on palautettava viimeistään seuraavana aamuna klo. 8.00-09:00.

 

Viikonloppu vuokra:

Laitteen voi noutaa vuokran alkamispäivänä perjantaina klo. 09.00-17.00 välisenä aikana. Ja Laite on palautettava tulevana maanantaina klo. 08.00-09:00 välisenä aikana.

Vuokranantaja ei hyvitä mahdollisesti lyhentynyttä vuokra-aikaa.

 

Pesuri tulee palauttaa täysin ehjänä ja puhdistettuna laitteen ohjeiden mukaisesti. Palautuksen sisältö täytyy olla täysin sama kuin tuotteita noudettaessa.

Myöhästyneestä palautuksesta veloitamme 50€ lisämaksun.

 

NOUDOT JA PALAUTUKSET VOI HOITAA VAIN MYYMÄLÄN AUKIOLOAIKOINA.

 

Varauksen peruuttaminen:

Varauksen voi perua viimeistään 24h ennen varauksen alkamisajankohtaa. Mikäli peruutus tehdään myöhemmin, veloitamme normaalin vuokrahinnan. 

Ilmoita peruutuksesta: myynti@rengasjatarvike.com tai sotia 02 2721199

 

Vuokraaja ei saa lainata konetta eteenpäin.

 

Käyttöönotto:

Lue laitteen ja mahdollisen pesuaineen käyttöohjeet ja noudata niitä.

Laitteessa käytetään vettä joten vesi-/kosteusvahingon mahdollisuus on olemassa. Vuokraaja on velvollinen varmistamaan laitteen oikeanlainen toiminta ennen käyttöä. Tämä tulisi suorittaa tilassa jossa mahdollinen veden valuminen/vuoto ei aiheuta vesivahinkoja. (esim. kylpyhuone)

Vaikka laite toimii oikeanlaisesti saattaa käytössä roiskua tai kaatua vettä. Vuokraaja vastaa itse mahdollisista vesi/kosteusvaurioista tällaisessa tilanteessa.

Vuokraajan tulee myös varmistaa että laite on puhdas, jotta laitetta käytettäessä laite tai esimerkiksi pestävä pinta ei vaurioidu. Mikäli laitteen toimivuutta ja puhtautta ei ole varmistettu, vuokranantaja ei ole korvausvelvollinen mahdollisista vahingoista.

Mikäli vuokraaja ei ole varma voiko tekstiilipesuria käyttää haluttuun kohteeseen, tulee hänen varmistaa asia itse pesukohteen valmistajalta.

 

Tuotteen rikkoontuminen tai katoaminen:

Tuotteelle aiheutuneesta vahingosta tai katoamisesta tulee ilmoittaa vuokranantajalle välittömästi!

Vuokraaja sitoutuu vuokratessaan huolehtimaan tuotteesta parhaan mukaan. Mikäli tuote hajoaa käyttöohjeiden vastaisen taikka yleisen käyttötarkoituksen vastaisen toiminnan vuoksi taikka laite häviää/varastetaan, on vuokraaja velvollinen korvaamaan vuokraajalle laitteen uushankintakulun.

Mikäli laite rikkoontuu normaalissa ohjeiden mukaisessa käytössä, vuokraaja ei ole korvausvastuussa.

 

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote hajoaa, häviää tai varastetaan on vuokraajan oltava heti yhteydessä vuokranantajaan. Varkaus tapauksessa vuokraajan täytyy olla heti yhteydessä myös poliisiin. Mahdollinen vakuutuskorvaus tulee osoittaa vuokranantajalle.

Vuokranantaja saa tarvittaessa irtisanoa sopimuksen heti ja vuokraajan tulee palauttaa laite välittömästi, mikäli vuokraaja on antanut vääriä tietoja, käyttänyt tuotetta vastoin ohjetta tai käyttötarkoitusta, tai rikkonut vuokraehtoja millään tavalla.

Vuokranantajalla on oikeus periä vuokraajalta vuokraajan aiheuttamat vahingot, korvaavien tuotteiden hankinnasta tai saatavien perinnästä aiheutuvat kulut.

Mikäli vuokranantaja joutuu perumaan varauksen aiemman vuokraajan palauttamatta jättämisen, laitteen rikkoontumisen tai häviämisen vuoksi, voidaan seuraavan vuokraajan varaus siirtää myöhemmäksi tai seuraava vuokraaja voi perua sopimuksen kokonaan jolloin mahdollisesti jo maksetun varauksen maksu palautetaan asiakkaalle. 

 

Tietojen käsittely:

Vuokranantaja hyväksyy tietojen käsittelyn Tietosuoja selosteen mukaisesti

 

Lisätietoa:

Lisätietoa saat tarvittaessa sähköpostilla osoitteesta: myynti@rengasjatarvike.com tai soittamalla: 02 2721199